creatief krachtig doordacht

Design

Arga de Bruin

De visuele vertaling van jouw bedrijfsidentiteit

Als freelance designer houd ik ervan om nieuwe kleuren en vormen samen te brengen, zowel voor digitale middelen als drukwerk. Alles met als doel om de visuele identiteit van jouw onderneming te versterken of compleet te vernieuwen. Van logo-ontwerp tot complete huisstijlen, van drukwerk tot websites; ik zorg voor aansprekende en consistente visuele elementen die indruk maken.

Benieuwd hoe ik jouw verhaal visueel vertaal? Lees verder of neem direct contact op om kennis te maken!

De impact van design

Een goed design zorgt voor een blijvende impact. Het is de eerste indruk die blijft hangen en legt de basis voor connecties met je doelgroep. Veelal onbewust heeft design een grote invloed op hoe we een merk zien. Zelfs kleuren alleen hebben hun eigen betekenis. Mijn huisstijlkleuren zijn dan ook bewust gekozen, waarbij geel staat voor vreugde en energie, paars voor creativiteit en inspiratie en blauw voor professioneel en betrouwbaar.

Logo-ontwerp

Een sterk logo is de kern van je merkidentiteit. Ik werk nauw samen met jou om een logo te creëren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de waarden en missie van jouw bedrijf weerspiegelt. Een krachtig logo dat blijft hangen bij jouw doelgroep.

Huisstijlontwerp

Een consistente huisstijl is essentieel voor een professionele uitstraling. Ik ontwerp niet alleen jouw logo, maar creëer ook een volledige huisstijl, inclusief kleurenpalet en passende lettertypen. Of het nu gaat om briefpapier, visitekaartjes of andere bedrijfsuitingen, ik zorg voor een samenhangend geheel.

Drukwerk

Of het nu gaat om informatieve folders, pakkende flyers of uitgebreide brochures: ik ontwerp drukwerk dat de boodschap helder overbrengt en naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit. Elk ontwerp is doordacht en gericht op het creëren van een blijvende indruk bij jouw doelgroep. En uiteraard kun je ook de teksten met een gerust hart aan mij overlaten.

Website-design

Een goed ontworpen website is vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten. Ik zorg voor een website-design dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en gericht op conversie. Van de lay-out tot de interactieve elementen, elk detail wordt met zorg ontworpen. Klik hier voor uitgebreidere informatie over website-ontwikkeling.

Zet de eerste stap naar creatief krachtig doordacht design

Wil je jouw merk versterken met een nieuw design? Neem dan nu contact met me op en ontdek de mogelijkheden. Samen bespreken we hoe ik jouw visuele identiteit kan versterken en welke designoplossingen het beste passen bij jouw doelen.