marketing-advies

Arga de Bruin

Quick wins met oog voor de lange termijn

Ontvang praktisch marketingadvies zonder eindeloze brainstormsessies en complexe boekwerken. Als freelance marketeer begrijp ik de waarde van efficiëntie. Mijn aanpak richt zich op quick wins om onmiddellijke impact te creëren, terwijl ik ook je langetermijndoelen in het oog houd. Geen overbodig jargon, maar helder en toepasbaar advies dat aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Benieuwd hoe? Lees verder of neem direct contact op om kennis te maken!

Quick Wins

Ik geef praktisch marketingadvies gericht op quick wins die geen eindeloze brainstormsessies vereisen. Hierbij krijg je concrete actiepunten, zodat je onmiddellijk stappen kunt zetten om de eerste doelen te bereiken.

Langetermijn in zicht

In mijn marketingadvies kijk ik uiteraard ook naar de lange termijn. Niet alle inspanningen hebben direct effect, maar voor blijvend succes in de toekomst bouwen we aan een stevige marketingbasis.

Training team

Hoe mooi zou het zijn als je op den duur mijn advies niet meer nodig hebt, en jij of jouw team zelfstandig verder kan? Ik draag mijn kennis graag aan jou of je team over, in 1 of meerdere sessies.

praktisch advies met directe impact

Heb je interesse in direct toepasbaar marketingadvies, zonder ingewikkelde sessies? Neem contact op! Ik maak graag kennis met je.