snelle mooie  converterende

Websites

Arga de Bruin

Website van A-Z

Bij website-ontwikkeling komen mijn skills samen: aantrekkelijke teksten, binnen een goed doordachte websitestructuur, in een mooi jasje. Door mijn brede marketingachtergrond heb ik aandacht voor alle belangrijke aspecten van website-ontwikkeling: techniek, structuur, tekst, goede vindbaarheid (SEO), design en conversie-optimalisatie.

Wil je meer weten over mijn aanpak? Lees verder of neem direct contact op om kennis te maken!

De stappen naar de beste website

Mijn aanpak

Structuur, design, tekst en techniek zijn elementen die in een goede website samenkomen, volledig afgestemd op elkaar. Daarom bied ik je graag een totaalpakket van A-Z. Maar werk je bijvoorbeeld graag samen met je vaste webbouwer, die alleen niet zo sterk is in design? Dan kan je uiteraard ook alleen voor het website-design bij mij terecht. Of juist voor één van de andere facetten, zoals webteksten, SEO-teksten, of het daadwerkelijk bouwen van de website.

Template of maatwerk website

Afhankelijk van jouw wensen kiezen we voor een template of maatwerk website. Huh.., een template website is toch afgezaagd? Ik wil iets unieks.. Ik hoor het je denken. Toch kiezen veel bedrijven voor een template website. Door het gebruik van jouw huisstijlkleuren, lettertypen, beeldmateriaal en combineren van template-elementen is het template achteraf onherkenbaar, en dus uniek.

Het voordeel van een template is dat het aanzienlijk veel tijd (en dus geld) scheelt. Heb je echter hele specifieke designwensen? Dan gaan we voor maatwerk. Eén van mijn vaste samenwerkingspartners is hier heel bedreven in en weet iedere klant positief te verrassen!

Heb je vragen hierover? Bel of mail me gerust!

Website-design:
voor het mooi

Een aantrekkelijk website-design is essentieel. Ik zorg voor een design dat visueel aantrekkelijk is én de kern van jouw bedrijf weerspiegelt. Van kleurenpalet tot grafische elementen, elk detail wordt met zorg ontworpen. Het resultaat is een website die mooi is én een krachtig instrument vormt om jouw unieke verhaal te vertellen en klanten te boeien.

Website-bouw:
voor de gebruiker

Een goede website is responsive, snel en veilig, waardoor het gebruiksvriendelijk is op elk apparaat. Een technisch solide website is ook belangrijk voor optimale vindbaarheid via Google (SEO). Bij het bouwen van jouw website focus ik op een goede gebruikerservaring, geoptimaliseerde prestaties en een solide basis voor online zichtbaarheid en groei.

Website-structuur: voor de duidelijkheid

Een goed doordachte websitestructuur is de ruggengraat van effectieve online communicatie. Ik organiseer de content zodanig dat bezoekers intuïtief kunnen navigeren. Hierbij houd ik rekening met een logische flow en gebruiksvriendelijke ervaring, wat bijdraagt aan de tevredenheid van jouw bezoekers én leidt tot meer conversies!

Zet de eerste stap naar een snelle mooie converterende website

Of je nu een nieuwe website nodig hebt of je huidige site wilt verbeteren, ik sta klaar om samen te werken aan jouw online succes. Met een mooie mix van tekstuele kracht, visueel aantrekkelijk design en een doordachte websitestructuur creëren we een online platform dat indruk maakt, én converteert!